Servicii

agrementAgrement:
Pentru cei care doresc sa iasa din monotonie le putem oferii diferite trasee de o ora pentru a descoperii frumusetile naturii.

scoalaScoala de calarie:
Cei care doresc sa se perfectioneze in acest sport pot urma cursurile din cadrul scolii de echitatie.In baza experientei fiecaruia puteti urma cursuri la nivel de incepatori , mediu sau avansati.

comertComert:
Pentru clienti care doresc sa isi achizitioneze propriul cal va putem aduce la comada orice exemplar doriti si sa va oferim consultanta in domeniu.
Caii nostri sunt recunoscuti pentru valoarea lor si provin de la herghelii cu renume. Toate exemplarele expuse spre vanzare au pedigree si alte documente referitoare la origine.

dresajDresaj:
Daca sunteti proprietarul unui cal si nu aveti experienta necesara pentru al dresa va punem la dipozitie serviciul nostru de desaj la sa si la trasura.

pensiunePensiune:

Pentru detinatori de cai care nu au loc necesar pentru crestera unui cal pot inchiria boxe.Datorita experientei pe care o detinem va asiguram o buna ingrijire si nutritie.

terapieServicii speciale:
Pentru persoanele cu nevoi speciale putem veni in ajutor cu cai special pregatiti in vederea hipoterapiei.

copiiEvenimente pentru copii:
Daca copilul dumeavoastra este pasionat de echitatie il puteti surpinde cu o zi de nastere tinuta in locatia noastra.Deasemenea in cadrul scolii altfel avem un program special pentru elevi.

image2Evenimente speciale:
Punem la dispozitia clientilor si trasuri, cai nostri pot fi inchiriati pentru 
evenimente speciale (nunti,botezuri,petreceri, etc.).