Despre noi

01sunset10Centrul de echitație Il Cavallino este un proiect născut din pasiune pentru cai și dorința de a pune la dispoziția tuturor celor care iubesc caii un loc în care să poată veni pentru a deprinde arta călăriei și pentru a petrece cât mai mult timp în șa, departe de grijile de zi cu zi.

Cu o experienta de peste 10 ani in arta echitatie si cu peste 30 de exemplare de cai de diferite rase pe care ii avem in ingrijire va asteptam sa cutreieram impreuna zonele impadurite din apropierea staiunii Baile Felix.

Oradenii cat si cei care viziteaza Baile Felix pot profita de o iesire in aer liber încercand o oră de călărie, indiferent că au sau nu experientă cu caii. La iesirea din statiunea Băile Felix functionează un manej unde doritorii se pot initia si pot practica echitatia la cel mai inalt nivel.

In cadrul manejului lucreaza oameni instruiti, capabili sa se ocupe de dresajul corespunzator al cailor cat si de ingrijirea corespunzatoare a acestora.

Daca va decideti sa ne faceti o vizita putem sa va asiguram siguranta si un traseu de neuitat in compania instructorilor nostri calificati. Dan Onita propietarul centrului de echitatie fiind unul dintrei cei mai priceputi instructori va asteapta sa va impartasesca din experienta sa pentru a putea patrude un pic in universul cabalin.