Caii nostrii

Fiecare cal de la noi are temperamentul si caracterul sau… fiecare avand ceva aparte…doar al lui, care il face deosebit.

IMG_5316

IOANA :  – este o iapa roiba, de 9 ani, o incrucisare intre cal de sport romanesc si pur sange englez, cuminte, frumoasa, ascultatoare si plina de energie.

 

 

 

IMG_5338

VANDA: – un calut foarte cuminte, inteligent, iubeste copiii… si adora morcovii… asa ca daca vreti sa formati o prietenie stabila nu uitati de morcovi!

 

 

 

 

 

IMG_5337FLORA: – este o iapa de 14 ani, de culoare maro inchis, foarte cuminte, ascultatoare, iubeste foarte mult copilasii si este mereu gata sa va ia la o plimbare in sa!

 

 

 

IMG_5336OLIMPIA: – este o iapa de sport german, de culoare maro, plina de energie, prietenoasa, cu un temperament cald si placut… si sa nu uitam de micuta Donna, manza ei dragalasa si voioasa.

 

 

 

 

 

IMG_5317BEAUTY: – un cal negru, de 6 ani si ceva, din rasa Nonius, inalt, rapid, de o frumusete deosebita, fiind un cal foarte iubitor, dar si ascultator.

 

 

 

 

IMG_5319CEZAR: – un anglo-arab de 12 ani, de culoare alba, cu pistrui maro, cuminte, inteligent, rapid si foarte iubitor, avand un caracter deosebit. ( si iubeste merele,morcovii si cubuletele de zahar.)

 

 

 

 

IMG_5331MURGU: – un cal maro, frumos, cuminte, iubeste cubuletele de zahar si merele, dar mai ales copiii.

 

 

 

 

IMG_5335

 

SONY: – un calut maro, extrem de ascultator si de cuminte, iubeste pe oricine si este nerabdator sa va intalneasca!

 

 

 

 

 

IMG_5320PRINT: – un cal alb cu pete negre, inalt, frumos, cuminte, energic si dragastos.

 

 

 

IMG_5333MAX: – un cal foarte prietenos, mai micut de inaltime, insa foarte iubitor si cu un temperament cald si bland.